Győri orvosi rendelések

ügyeletek, orvoskereső, orvosi cikkek

Orvoskereső

Győri orvoskereső


Elindult a családháló.hu

Elindult a családháló.hu portál, amely gyermeknevelési tanácsok mellett a családpolitika aktualitásairól is megszólaltatja a szakértőket, érintetteket. A naponta többször frissülő honlap híreket is közöl és blogoknak is helyet ad.

Regéczy-Nagy Andrea, a honlap szóvivője elmondta: a Barankovics Akadémia Alapítvány által létrehozott portál célja a tájékoztatás mellett az, hogy olvasóinak segítségével "feltérképezze Magyarországot családbarát szempontból". Ez által a többi közt olyan ismereteket tesznek majd közzé, hogy melyik étteremben van etetőszék, mely múzeumban vagy áruházban van lehetőség egy csecsemő pelenkázására.

A tanácsadó írásokat, interjúkat és videótartalmat is közlő oldal jórészt önkéntesként dolgozó szerkesztői remélik, hogy egy olyan virtuális közösséget hozhatnak létre, amely a valós világban is hallathatja a hangját.

"Mi hiszünk benne, hogy családban élni remek dolog, s hogy a gyermekvállalás sokszor izgalmas és örömteli kaland" - közölte a szóvivő az MTI-vel.

A Barankovics Akadémia Alapítvány több mint két évtizede jött létre a egyebek között a családok támogatásáért, szerepük megerősítéséért.

Dátum: 2011. május 26
Forrás: mti.hu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Hirdetés


Társasház takarítás Győr