Győri orvosi rendelések

ügyeletek, orvoskereső, orvosi cikkek

Orvoskereső

Győri orvoskereső


Megújult Győr honlapja

Megújította online arculatát Győr önkormányzata - jelentette be pénteki sajtótájékoztatóján Borkai Zsolt (Fidesz-KDNP) polgármester.

A városvezető hangsúlyozta: áttekinthetőbbé, lendületesebbé tették a www.gyor.hu címen elérhető oldalt. A lépés illeszkedik az új logó és szlogen bevezetésével kísért arculatváltásba.

A cél, hogy minél többen, minél részletesebben és kényelmesebben tájékozódhassanak a város és az önkormányzat ügyeiről, de tervezik, hogy az internet segítségével bővítik ki a városháza sajtótájékoztatóinak közönségét - sorolta.

Domanyik Eszter, az önkormányzat kommunikáció, marketing és turizmus osztályának vezetője az eseményen elmondta: az eddigi honlapot 2007 tavaszán indították el, a helyieknek, a turistáknak és az érdeklődő üzletembereknek más-más tartalmat kínálva. Az elmúlt négy esztendőben azonban a technológiai újítások és a felhasználói igények módosulása miatt "kinőtték" az eddigi rendszert, ez tette szükségessé a váltást.

Az eseményen elhangzott: a látogató érdeklődésének megfelelően személyre szabható tématömbökből álló oldalnak akadálymentesített, valamint - az idegenforgalmi igényeknek megfelelően - angol, német, orosz és szlovák nyelvű változata is elérhető, és napokon belül indul a mobiltelefonra optimalizált változat az m.gyor.hu címen.

Dátum: 2011. május 27
Forrás: mti.hu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Hirdetés


Társasház takarítás Győr