Győri orvosi rendelések

ügyeletek, orvoskereső, orvosi cikkek

Orvoskereső

Győri orvoskereső


Nyári fesztivál június 17-től Győrött

Zenei, táncos és színházi programok, a táncművészeti biennáléra érkező együttesek megannyi produkciója és a Vörös Pimpernel című musical színházi premierje szórakoztatja a június 17-én kezdődő győri nyári fesztiválon a vendégeket.

Bolla Péter, a győri önkormányzat kabinetfőnöke a rendezvénysorozatot beharangozó szerdai sajtótájékoztatón elmondta: a '80-as évek egyik legsikeresebb hazai popzenekara, az Első Emelet ad nyárnyitó koncertet június 17-én a Dunakapu téren. Másnap mutatja be a Vörös Pimpernel című musicalt a Győri Nemzeti Színház társulata Molnár László rendezésében.

A III. Győri Táncművészeti Biennálét június 23. és 27. között tartják. A magyar táncművészet vezető együttesei a színházban és a Széchenyi téren lépnek fel.

A Szent László-napok programján Liszt Ferenc Koronázási miséje hangzik fel a Győri Filharmonikus Zenekar előadásában, Medveczky Ádám vezényletével. A június 27-iki koncertnek a bazilika ad helyet. A megelőző két napon lovagi tornák, misztériumok és megjelenített legendák idézik fel a középkori hangulatot a belvárosban és a Mosoni-Duna partján.

Július 1-től három napon át a gyerekeké lesz a város. Őket szórakoztatja ötletes játékok és produkciók egész sora a Győrkőcfesztiválon, amelyet immár negyedszer rendeznek meg.

A Benkó Dixieland július 28-án, a Budapest Klezmer Band július 29-én ad koncertet a Víziszínpadon. Ugyanott hallgathatja meg a közönség Edvin Martont július 30-án.

A barokk varázsa elnevezésű programsorozat koncertjeinek, vásári komédiáinak augusztus 12. és 14.e között ad otthont a történelmi belváros, amelynek barokk épületei valóságos díszletet nyújtanak a jelmezesek színes kavalkádja számára. A hagyományos barokk esküvőt, az országban egyedülálló látványosság csúcspontját augusztus 14-én tartják.

A nyári programsorozat az augusztus 25-től 28-ig tartó IV. Győri Bornapokkal, borlovag és gasztronómiai fesztivállal zárul.

Dátum: 2011. május 26
Forrás: mti.hu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Hirdetés


Társasház takarítás Győr