Győri orvosi rendelések

ügyeletek, orvoskereső, orvosi cikkek

Orvoskereső

Győri orvoskereső


Elfogták a fővárosi patikák fosztogatóját

Elfogtak a BRFK munkatársai egy középkorú rablót, akit azzal gyanúsítanak, hogy 10 patikát, továbbá boltokat és egy lottózót fosztott ki május eleje óta a fővárosban. Erről Nyerges Béla alezredes, a BRFK rablási osztályának vezetője számolt be szerdai sajtótájékoztatóján.

Az alezredes elmondása szerint a rabló május 4-én kezdte meg akcióját, amikor egy bankfiókot akart kirabolni, de nem sikerült neki, mert a pénzintézetben időzítős zár működött.

Ezt követően patikákra "specializálta" magát, és egy hónap alatt 10 gyógyszertárat fosztott ki. Ezeken kívül betört még boltokba és egy lottózóba is - fűzte hozzá.

A tettest végül a BRFK munkatársai felismerték a II. kerületi Lajos utcában, és rövid üldözés után sikerült elfogniuk. A férfin álbajusz volt, és megtalálták nála a rablásokhoz használt gázpisztolyt is, így valószínűleg éppen egy újabb patika kifosztására készült.

A tettes ugyan nem hajlandó együttműködni a rendőrséggel, de az alezredes szerint elegendő bizonyíték áll rendelkezésükre az elitéléséhez, s kezdeményezik a férfi előzetes letartóztatását.

Dátum: 2011.06.01
Forrás: mti.hu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Hirdetés


Társasház takarítás Győr