Győri orvosi rendelések

ügyeletek, orvoskereső, orvosi cikkek

Orvoskereső

Győri orvoskereső


Pénteken indul Az Év Orvosa Pályázat 2011

Pénteken indul a példaértékű orvos-beteg kapcsolatok bemutatását célzó Jubileumi Astellas-díj - Az Év Orvosa Pályázat 2011.

A 2011-es pályázat fontos állomás és fordulópont a kezdeményezés életében, hiszen ettől az évtől kezdve a laikus közönség mellett az orvosszakmai szempontok is jelentős szerepet játszanak a jelölésnél és az értékelésnél. Jelölteket a Magyar Orvostársaságok és Egyesületek Szövetségének (MOTESZ) tagegyesületei, a kórházak és klinikák orvosszakmai vezetői, a Társadalmi Tanácsadó Testület tagjai, az elmúlt 4 évben Astellas-díjra jelölt orvosok, valamint a hivatalosan bejegyzett, alapító okiratuk vagy alapszabályuk alapján kompetensnek tekinthető érdekvédelmi, szakmai és civil szervezetek állíthatnak - közölte Morva Gábor pályázati programvezető szerdán az MTI-vel.

A betegek saját gyógyulásuk, kezelésük történetét 2011. november 30-ig küldhetik el az ajanlomazorvosom@astellasazorvosokert.hu e-mailre, vagy postán
az 1660 Budapest, Pf. 448. címre. A beküldött történetekről a regisztrált jelölők értesítést kapnak, így amennyiben valamelyik szervezet a javasolt orvost a díjra méltónak találja, lehetősége van arra, hogy a kezdeményezést felkarolja és az orvost saját jelöltjei közé felvegye.

A jelölési időszak lezárását követően a zsűri először azon jelöltek körét nevezi meg, akik a nagyközönség internetes szavazásán részt vesznek. A legtöbb voksot elnyerő orvos a verseny közönségdíját nyeri el. További szűkítésben a zsűri kijelöli a döntős orvosok körét, szakterületenként 3-3 orvost.

A pályázat az elmúlt évek gyakorlatától eltérően, a döntős orvosok emberi és szakmai teljesítményének mérésére többszintű, hangsúlyosan orvosszakmai minősítési rendszert alkalmaz.

Pályázatot írtak ki a médiában dolgozóknak is, akik pozitív történetek, nagyszerű orvosi teljesítmények, a hősies helytállás és a gyógyulás sikere szempontjából értékes jó orvos-beteg kapcsolatról szóló cikkekkel, híradásokkal nevezhetnek. A médiapályázattal kapcsolatos részletes információ a www.astellasazorvosokert.hu oldalon olvasható.

Dátum: 2011.10.13
Hírforrás: MTI

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Hirdetés


Társasház takarítás Győr