Győri orvosi rendelések

ügyeletek, orvoskereső, orvosi cikkek

Orvoskereső

Győri orvoskereső


Határidő-hosszabbítás az Astellas-díj - Az év orvosa 2011 pályázaton

Meghosszabbították a határidőt, így december 11-én 24 óráig még bárki beküldheti történetét és ezzel ajánlhatja orvosát az Astellas-díj - Az év orvosa 2011 elismerésre.

Az immár ötödik alkalommal meghirdetett, Az év orvosa elnevezésű pályázatra szűk másfél hónap alatt összesen 157 nagyszerű emberi és orvosi teljesítményt középpontba állító történet érkezett - közölte a szervező az MTI-vel.

Az ajánlott orvosok között 2011-ben a háziorvosok ismét jelentős arányban vannak jelen, a velük kapcsolatos történetek száma az elmúlt évihez képest jelentősen nőtt. A történetek beküldői természetesen a kórházi kezeléseket végző orvosaikat is ajánlották a díjra.

A jelölési szakasz lezárultával zajlik majd az előzsűrizés, amikor kiderül, hogy a jelöltek közül kiket javasol a zsűri továbbjutásra. A www.astellasazorvosokert.huoldalon zajló közönségszavazáson a legtöbb szavazatot kapott jelölt az Év Orvosa pályázat közönségdíját nyerheti el.

A pályázat egyik újdonsága, hogy a közönségdíj mellett ettől az esztendőtől kezdve öt orvosszakmai díjat is odaítélnek. Az ezekre vonatkozó jelölés a betegek és a pályázati kiírás szerint jelölésre felkért szervezetek, illetve személyek közös támogatásával történik.

Dátum: 2011.12.04
Hírforrás: MTI

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Hirdetés


Társasház takarítás Győr