Győri orvosi rendelések

ügyeletek, orvoskereső, orvosi cikkek

Orvoskereső

Győri orvoskereső


A hónap végéig lehet jelentkezni a kerekesszékes szépségversenyre


Január 31-ig jelentkezhetnek az érdeklődők az első magyarországi kerekesszékes szépségversenyre, melyet február 25-én rendeznek Budapesten.

A Miss Colours Hungary 2012. versenyre a www.misscolours.com weboldalon jelentkezhetnek 18. évüket betöltött, aktív kerekesszékes nők. A jelentkezők közül a zsűri döntése alapján tizenhatan jutnak tovább az előválogatóra, majd nyolcan kerülnek a döntőbe. Ők a felkészülési időszakban - február 7-től 24-ig - egyebek mellett ruha-, smink- és frizurapróbákon vesznek részt. A döntő február 25-én a Larus Rendezvényközpontban lesz az Érthetően Az Egészségért Alapítvány és a Colours Rehab Kft. szervezésében. A versenyzők ruháit Zoób Kati tervezi, a nappali viseletet az ATTITUDE, az estélyi ruhákat a Katti Zoób Couture biztosítja. A zsűriben helyet foglal Magony Szilvia, Lakatos Márk és Erika Bogan amerikai kerekesszékes szépségkirálynő, a rendezvény háziasszonya Pataki Zita lesz. További információkat a versenyről a www.misscolours.com oldalon olvashatnak az érdeklődők.

Nemcsak a szépséget és a megjelenést veszi figyelembe a zsűri, hanem az egész személyiséget, az elhivatottságot és kommunikációs készséget is - ismertette Varga-Tarr Sándor, a Miss Colours Hungary 2012 projekt igazgatója a sajtó képviselőinek rendezett tájékoztatón kedden Budapesten. Hozzátette: a rendezvény célja felhívni a figyelmet a kerekesszékes emberek helyzetére, sikereire és az akadálymentesítés fontosságára.

A kerekesszékhez kötött nők is lehetnek vonzók és szépek, lehet kisugárzásuk - hangsúlyozta Kazány Tibor, a szépségverseny ötletgazdája, a Colours Rehab Kft. ügyvezető igazgatója. Mint mondta, olyan nőket keresnek, akik szeretik a kihívásokat, a nehézségek ellenére tovább akarnak lépni, érvényesülni az életben.

A szervező ColoursRehab Kft.-t Kazány Tibor alapította 2008 februárjában, miután a balesetét követő években azt tapasztalta, hogy Magyarországon nagyon nehéz aktív kerekesszékhez jutni. A cég kínálatában a mindennapi székek mellett a többi között sportszékek, gyerekszékek, handbike-ok és síbobok is szerepelnek.

Az Érthetően Az Egészségért Alapítvány célja javítani az orvosok és a betegek közötti kommunikációt, bővíteni ismereteiket, eloszlatni a tévhiteket, tájékoztatni az egészségügyi dolgozókat és a közvéleményt. Céljaik között szerepel továbbá egészségügyi intézmények, szervezetek és ügyek kommunikációs támogatása, az adott témakörben érintett szervezetekkel együttműködésben a problémákra adható megoldások megismertetése és terjesztése mind az ágazat szereplői, mind a laikusok között.

Dátum: 2012.01.14
Hírforrás: MTI

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Hirdetés


Társasház takarítás Győr