Győri orvosi rendelések

ügyeletek, orvoskereső, orvosi cikkek

Orvoskereső

Győri orvoskereső


Szociális üdülési pályázatokat írt ki a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány


Összesen kétmilliárd forint értékben négy szociális célú üdülési pályázatot hirdetett meg a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány (MNÜA).

Soltész Miklós szociális államtitkár egy budapesti konferencián jelentette be, hogy a csütörtökön meghirdetett pályázatokon nyugdíjasok, fogyatékosok, nagycsaládosok, valamint a szociális és gyermekvédelmi intézmények dolgozói üdülési célú szolgáltatásokat nyerhetnek meghatározott Balaton-környéki, valamint mátrai állami tulajdonú üdülőkbe, szállodákba.

Az egyes pályázati kategóriákon belül kiosztható összeg 500 millió forint, pályázni január 12-étől február 29-éig lehet. Az adatlapok a www.mnua.hu honlapról tölthetők le.

A személyenként elnyerhető összeg mind a négy kategóriában 40 ezer forint, ehhez a pályázónak 10 ezer forint önrészt kell befizetnie. A gyerekek, illetve a fogyatékosok kísérői esetén az önrész 5 ezer forint.

A pályázatok elbírálásánál előnyt jelent az anyagi rászorultság, ezért csoportonként különbözó havi jövedelemhatárokat állapítottak meg. A fogyatékkal élőknél ez az összeg 120 ezer forint, a nagycsaládosoknál 100 ezer forint, a (60 évet betöltött) nyugdíjasoknál 85 ezer forint, míg a szociális, gyermekjóléti, gyermekvédelmi munkavállalók esetén 150 ezer forint.

A pályázatokkal kapcsolatban a 06 1 371 32 42-es telefonon lehet tájékoztatást kérni.

A pályázat 2 milliárd forintos forrása az étkezési utalványok forgalmazásából elért tavalyi eredmény, amit a jövőben szociális célokra kívánnak fordítani.

Dátum: 2012.01.14
Hírforrás: MTI

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Hirdetés


Társasház takarítás Győr