Győri orvosi rendelések

ügyeletek, orvoskereső, orvosi cikkek

Orvoskereső

Győri orvoskereső


A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat kapja az első magyar Mercedes árát

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálatnak (NGYSZ) ajánlotta az első Magyarországon készült Mercedes-Benz B-osztályú személygépkocsi jótékonysági árverésén befolyt összeget az autógyár.

A szombatig tartó licit jelenleg 9,5 millió forintnál tart. Az aktív licitálóknak köszönhetően a Vaterán folyó árverés már félidejében megdöntötte a portálon zajló jótékonysági aukciók rekordját: a korábbi csúcstartó a 2010 nyarán megrendezett "Jéggel a víz ellen" árveréssorozat volt, amikor jégkorong-relikviákból több mint 2,5 millió forint folyt be az akkori árvízi mentésben részt vevő szendrődi tűzoltók javára.

Az árverés népszerűségére jellemző, hogy a piros Mercedes-Benzre a mai napig 223 licit érkezett, és csaknem 30 ezer felhasználó látogatott el az árverés honlapjára. "A gépjármű nemcsak különleges felszereltsége és műszaki paraméterei miatt vonzó, de a licit nyertese azt is elmondhatja majd magáról, hogy az övé lett az első, értékesítésre szánt magyar Mercedes-Benz" - fogalmaztak a szervezők.
Az online piactér 2008 óta szervez rendszeresen kiemelt karitatív aukciókat.

Eddig összesen több mint 50 jótékonysági licit futott a portálon, amelyekből csaknem 21 millió forint gyűlt össze a támogatott szervezetek számára.

Dátum: 2012.04.18
Hírforrás: MTI

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Hirdetés


Társasház takarítás Győr